Merr mesazhe SMS
për t'u regjistruar në çdo sit

Numrat e përkohshëm të telefonit për të marrë SMS

Merr mesazhe SMS për t'u regjistruar në çdo sit
që kërkon konfirmim

Numri virtual i telefonit për sms

Bli numrin për sms Vendos një email të vërtetë, krijo një llogari
dhe merr një numër të aktivizimit të SMS.

Вы хотите зарегистрировать учетную запись, но сайт требует проверки через смс?

the site is requiring verification

Наш сайт предоставит вам номер телефона для обхода SMS-подтверждения . Вы можете использовать его для получения SMS с кодом подтверждения.

Текст с кодом подтверждения будет отправлен на выбранный вами номер и отобразится в вашем личном кабинете на нашем сайте.

Теперь вы можете не использовать свой личный номер для создания учетных записей или регистрации на сайтах.

Numrat e marrë me qira do t'ju ndihmojnë të verifikoni në çdo sit ose shërbim. Merrni mesazhe SMS në internet në vetëm 1 minutë.

Karakteristikat tona

80 + vende janë në dispozicion në shërbimin tonë për të marrë numra virtual nga

Vende të ndryshme

80 + vende janë në dispozicion në shërbimin tonë për të marrë numra virtual nga: Gjermania, SHBA, Rusia, Kina, Indonezia, Japonia, Franca dhe më shumë. Në të ardhmen, vendet më ekzotike do të shtohen për të marrë me qira numrat virtualë.

phone numbers

Numri i telefonit për 20 minuta

Ju paguani vetëm për mesazhet me tekst në hyrje. Gjatë kësaj kohe një numër i pakufizuar i mesazheve SMS mund të dërgohen në numrin e zgjedhur

Many services for sms

Shumë shërbime

Numrat mund të përdoren për të aktivizuar të gjitha shërbimet e listuara në sit. Zgjidhni atë që ju nevojitet dhe merrni një konfirmim SMS në numrin tuaj në internet. Pastaj kopjoni kodin SMS dhe ngjiteni në rreshtin e duhur kur regjistroni llogarinë tuaj.

API documentation class=

API për zhvilluesit

Integroni aplikacionet tuaja, merrni numra për mesazhet SMS. Merrni mijëra SMS në minutë dhe regjistroni llogaritë në sekonda! Përdorni SDK-në tonë për integrim të shpejtë dhe të thjeshtë me API-në tonë me shumë fije.

Protect full

Mbroni

  • Përdorni numrat tanë për të mbrojtur privatësinë tuaj - mos i jepni tuajat.
  • Mos lejoni kompanitë të rishitin informacionin tuaj personal.
  • Kriptim i fortë për të gjitha seancat në internet.
  • Cryptocurrency e pranuar.

Përdorni numrin e përkohshëm për çdo regjistrim

SMSVERIFY është ideale për t'u regjistruar:

ok
Përdoruesi mund të verifikojë të gjithë rrjetin social si të tillë

Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Google+
dhe rrjete të tjera sociale.

ok
Llogaritë e tregut

E-bay, Aliexpress, Amazon, Alibaba,
Wildberries, Tmall, Rakuten

ok
Llogaritë në të dërguarit

Telegram, WhatsApp, Viber, WeChat,
Facebook, Snapchat, Skype, Line, Tencent, QQ dhe të tjerët.

ok
Email & Llogari

Ne po ofrojmë të verifikojmë (Gmail, Google voice,
llogari Microsoft, Yahoo mail) Merrni mesazhe SMS për çdo sit dhe shërbim

Pyetje dhe pergjigje

Si funksionon kjo?

Ne punojmë me transportuesit kombëtarë mobil për t'ju siguruar mundësinë e përdorimit të një numri të telefonit celular me bazë në SH.B.A.
Përmes shërbimit tonë, ju mund të kërkoni qasje në një numër telefoni dhe të përdorni numrin për të marrë mesazhe SMS.
Mesazhet do të dorëzohen në llogarinë tuaj direkt përmes faqes sonë.

A janë numrat tuaj numra të vërtetë celularë?

Po, këta janë numra të vërtetë celularë. Ato nuk janë virtuale dhe mund të përdoren për të verifikuar pothuajse çdo shërbim, platformë ose faqe duke përdorur verifikimin e tekstit ose thirrjes. Ne punojmë me ofruesit e telefonit celular kështu që ju të mund të kërkoni qasje në numrat e vërtetë të telefonit për të marrë mesazhe SMS. Mesazhet do të dorëzohen në llogarinë tuaj direkt përmes faqes sonë.

Sa kushton?

Kostoja për një SMS të marrë fillon nga 0,01 $. Ju mund të merrni një numër falas

Sa numra keni? (A janë unike? A marrin përdoruesit e tjerë të njëjtin numër që unë përdor?)

Numri është caktuar vetëm për ju. Ne nuk e rishitim të njëjtin numër dy herë.

Si mund të përdor një numër telefoni virtual për të marrë mesazhe SMS në internet?

Për të marrë një SMS në një numër telefoni virtual në shërbimin tonë do t'ju duhet:

  1. Zgjidhni një vend nga lista e disponueshme në sit.
  2. Zgjidhni një operator celular (nëse ka rëndësi për ju).
  3. Zgjidhni faqen ose shërbimin ku dëshironi të aktivizoni një llogari.

Pastaj kopjoni numrin dhe përdorni atë për të marrë mesazhe SMS nga faqja e zgjedhur.
Në pak minuta, ju do të merrni një tekst ose një kod SMS në faqen përkatëse të shërbimit tonë SMS.
Tani ju e dini se si të merrni mesazhe SMS pa telefon duke përdorur numrat e përkohshëm të telefonit me qira.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Ju lutemi na ndihmoni ta bëjmë shërbimin më të mirë. Ju lutemi raportoni për çdo gabim të gjetur në përkthim në postën tonë elektronike: smsverify.pro@gmail.com

Gabim