Примајте СМС пораки
за да се регистрирате на која било страница

Привремени телефонски броеви за примање СМС

Примајте СМС пораки за да се регистрирате на сите страници
за кои е потребна потврда

Виртуелен телефонски број за смс

Купить номер для смс Внесете вистинска е-пошта, креирајте сметка
и добијте број за активирање на СМС

Сакате да регистрирате сметка, но страницата бара
верификација?

the site is requiring verification

Нашата услуга ќе ви обезбеди телефонски број за да ја заобиколите SMS-потврдата . Можете да го користите за да добиете СМС со код за верификација.

Текст с кодом подтверждения будет отправлен на выбранный вами номер и отобразится в вашем личном кабинете на нашем сайте.

Сега можете да избегнете користење на личен број за креирање сметки или регистрација на веб-страници.

Арендованные номера помогут вам проверить на любом сайте или в сервисе. Получайте SMS-сообщения онлайн всего за 1 минуту.

Нашите карактеристики

80 + земји се достапни на нашата услуга за да добијат виртуелни броеви од

Различни земји

80 + земји се достапни на нашата услуга за да добијат виртуелни броеви од: Германија, САД, Русија, Кина, Индонезија, Јапонија, Франција и повеќе. Во иднина, ќе бидат додадени повеќе егзотични земји за изнајмување виртуелни броеви.

phone numbers

Телефонски број 20 минути

Плаќате само за дојдовните текстуални пораки. За тоа време, може да се испрати неограничен број на СМС пораки до избраниот број.

Many services for sms

Многу услуги

Броевите може да се користат за активирање на сите услуги наведени на страницата. Изберете го оној што ви треба и добијте СМС потврда на вашиот број на Интернет. Потоа копирајте го СМС-кодот и залепете го во соодветната линија при регистрирање на вашата сметка.

API documentation class=

API за програмери

Интегрирајте ги вашите апликации, добијте броеви за СМС пораки. Примајте илјадници СМС пораки во минута и регистрирајте сметки во секунди! Користете го нашиот SDK за брза и едноставна интеграција со нашиот API со повеќе нишки.

Protect full

Заштити

  • Користете ги нашите броеви за да ја заштитите вашата приватност - не давајте ја вашата.
  • Не дозволувајте компаниите да ги препродаваат вашите лични информации.
  • Силно шифрирање за сите сесии на Интернет.
  • Криптовалутата е прифатена.

Користете привремен број за какви било регистрации

SMSVERIFY е идеален за регистрација:

ok
Корисникот може да ја потврди целата социјална мрежа како како

Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Google+
и други социјални мрежи.

ok
Сметки на пазарот

Е-залив, Алиекспрес, Амазон, Алибаба,
Вилинки, Тмал, Ракутен

ok
Сметки во гласници

Телеграм, WhatsApp, Viber, WeChat,
Facebook, Snapchat, Skype, Line, Tencent, QQ и други.

ok
Е-пошта и сметки

Ние нудиме да потврдиме (Gmail, Google voice, сметка на Microsoft, сметка на Yahoo) да примаме СМС пораки за кои било страници и услуги

Најчесто поставувани прашања

Како работи ова?

Ние работиме со национални мобилни оператори за да ви овозможиме пристап до работен телефонски број со седиште во САД.
Преку нашата услуга, можете да побарате пристап до телефонски број и да го користите бројот за да примате СМС пораки.
Пораките ќе бидат доставени до вашата сметка директно преку нашата страница.

Дали вашите броеви се вистински мобилни броеви?

Да, ова се вистински мобилни броеви. Тие не се виртуелни и може да се користат за проверка на која било услуга, платформа или страница со употреба на проверка на текст или повик. Ние работиме со даватели на мобилни телефони за да можете да побарате пристап до вистински телефонски броеви за да добивате СМС пораки. Пораките ќе бидат доставени до вашата сметка директно преку нашата страница.

Колку чини?

Трошокот за примена СМС-порака започнува од 0,01 УСД. Може да добиете број бесплатно.

Колку броеви имате? (Дали се единствени? Дали другите корисници го добиваат истиот број што го користам јас?)

Бројот е доделен само на вас. Ние не го препродаваме истиот број двапати.

Како можам да користам виртуелен телефонски број за да добивам СМС-пораки преку Интернет?

За да добиете СМС на виртуелен телефонски број на нашата услуга ќе треба:

  1. Изберете земја од списокот достапен на страницата.
  2. Изберете мобилен оператор (ако ви е важен).
  3. Изберете ја страницата или услугата каде што сакате да активирате сметка.

Потоа копирајте го бројот и искористете го за да добивате СМС пораки од избраната страница.
За неколку минути, ќе добиете текст или СМС-код на соодветната страница на нашата СМС услуга.
Сега знаете како да примате СМС пораки без телефон со користење на привремени телефонски броеви за изнајмување.

Изберете го вашиот јазик

Ве молиме, помогнете ни да ја подобриме услугата. Ве молиме, пријавете ги сите грешки во преводот на нашата е-пошта: smsverify.pro@gmail.com

Грешка